Kunstgras Coupons

Kunstgras coupons zijn zeer maatvast

Zijn kunstgras coupons op maat te bestellen of staat de maat vast? Het antwoord is duidelijk: kunstgras coupons hebben een vaste maat. Dit zijn grotere stukken grastapijt waar een stukje vanaf gesneden is en dus niet meer [standaard] 4 meter breed zijn. Deze couponnen zijn dé perfecte oplossing voor diegene die een [kleinere] tuin hebben of maar een klein stukje tuin willen bekleden. Of wat denk je van een leuke kunstgras coupon op je dakterras of balkon?

Met een kunstgras coupon kun je leuke dingen maken

Kunstgras coupons zijn ook zeer geschikt bij de aankleding van een winkel of expositieruimte. Door de frisse kleur verfraaid een coupon alle ruimtes op. Zowel buiten als binnen! Je hoeft niet alleen over een coupon heen te lopen, je kunt er ook leuke dingen van maken en gaan knutselen met een coupon. Je kunt  er repen van snijden en fotolijstjes van maken of vloermatjes en zelfs pennenbakjes met kunstgras omwikkelen… Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een kunstgras coupon! Laat je fantasie de vrije loop..

Pas op voor kleurverschil met kunstgras coupons!

De coupons die wij aanbieden komen uit de 3 pakketten [Budget, Luxe en Superluxe] en kunnen dus coupons zijn van deze soorten grassen. Wil je meerdere kunstgras coupons naast elkaar leggen? Het kan dan voorkomen dat er een klein kleurverschil in zit. Bij overgebleven grastapijten [coupons] is het mogelijk dat de batch nummers of productiecodes niet met elkaar overeenkomen. De kunstgras coupons zijn daardoor minder geschikt om bij elkaar te leggen om een groter geheel te krijgen.

Snel wisselende voorraad van kunstgras coupons

De voorraad van deze coupons kan snel veranderen van samenstelling. Zit je maat er niet bij? Het is goed mogelijk dat je een paar dagen later wél de juiste maat kunstgras coupon vindt. Maar wellicht hebben we de perfecte coupon voor jou wel liggen, maar is er nog geen tijd geweest om deze coupon toe te voegen op de site! Laat ons weten wat je zoekt! Stuur ons een mailtje.

Kunstgras Coupons