Kunstgras voor Balkon en Dakterras

Met een groen grastapijt een mooi balkon of dakterras

Wanneer je bewust gekozen hebt om in een appartement te gaan wonen op een bovenverdieping, was je er vast ook wel van bewust dat het hebben van een tuin een echte no-go zou zijn. Sterker nog, vaak is dit een reden om op een flat te gaan wonen. Gelukkig kun je wél wat groen buiten je woning creëren door leuke plantenbakken neer te zetten. Maar dat geeft je waarschijnlijk nog steeds niet dat echte buitengevoel. Gelukkig bestaat er zoiets als kunstgras! Je snapt het al, laten wij dat nu net aanbieden..

Een perfect vlak dakterras of balkon is makkelijk kunstgras leggen

Een balkon is vaak van beton [vlak en hard] en een dakterras is doorgaans ook mooi vlak. Deze vlakke ondergrond leent zich uitstekend om een luxe grastapijt op te leggen. Het plaatsen van de grasmat wordt er een stuk makkelijker van. Met kunstgras op je balkon of dakterras lijkt het net alsof je een echte tuin hebt terwijl je misschien wel 5 hoog zit! En dat is tevens een klein struikelblokje…

Hoe krijg je die rol gras omhoog?

Indien er een groot stuk kunstgras gelegd moet worden is het wellicht handig om de rol doormidden te (laten) snijden. Zo kunnen de grasrolletjes mee in de lift, of zijn ze beter te hanteren in het trappenhuis. Met kunstgrastape kun je de naden weer makkelijk aan elkaar bevestigen.

Wil je weten wat voor jouw situatie de beste oplossing is? Particulierkunstgras.nl graag met je mee om ook jouw balkon of dakterras groen te kleuren!

Kunstgras voor Balkon en Dakterras 

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items