Kunstgras Accessoires

Kunstgras accessoires, wat zijn het?


Onder kunstgras accessoires verstaan wij alle aanverwante artikelen die je nodig kunt zijn voor de aanleg van een mooi kunstgrasveld. Denk hierbij aan drukverdeeldoek en kunstgras haken. Ook 2 componenten lijm behoort tot de kunstgras accessoires. Indien je kunstgras zou willen leggen op harde ondergronden, óf bij kleine snijnaden kun je de kunstgrastape gebruiken. Let er bij nadentape op dat je het kunstgras aandrukt om een sterke verbinding te krijgen.

Welke kunstgras accessoires zijn noodzakelijk?

  • Drukverdeeldoek: Een onmisbare kunstgras accessoire! Dit zorgt voor een stabiele ondergrond en gaat putten en deuken zoveel mogelijk tegen. Drukverdeeldoek zorgt er tevens voor dat het regenwater [wat door de gaatjes van het kunstgras gaat] meer horizontaal afgevloeid wordt wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat er geen spoelplekjes in de ondergrond komen.[in het zandbed onder het kunstgras]
  • Kunstgrashaken: Deze noodzakelijke kunstgras accessoire gebruik je voor het vastzetten van je kunstgras. Je "prikt" de kunstgrashaken in de hoeken en indien nodig op meerdere plekken langs de randen. [Je hoeft deze kunstgras haken niet om de zoveel meter in het midden van de mat te bevestigen/intikken zoals wel meer mensen denken.] Je plaatst de haken ongeveer elke 50 cm langs de randen. Het komt niet heel erg precies, als je de haken om de 60 centimeter plaatst is het ook goed.
  • Instrooizand: Dit is ook een onmisbare kunstgras accessoire! Instrooizand [kwartszand of quartszand is dezelfde benaming] heb je nodig om gewicht op de kunstgrasmat te creeëren. Dit gedroogde zand maakt de kunstgrasmat zwaarder waardoor verschuiven en opwaaien wordt voorkomen. Je kunt dan beter over je kunstgras lopen zonder dat je een "golvende"mat krijgt. Breng dit wel aan op een droge kunstgrasmat, zo verdeel je het zand beter tussen de garens. Bijkomend voordeel van bezanden met instrooizand is dat de kunstgrasvezels langer en beter omhoog blijven staan.

Kunstgras accessoires eenvoudig online bestellen

Alle kunstgras accessoires die je wilt bestellen kun je hieronder selecteren en meteen toevoegen aan je  winkelwagen. Met deze producten kun je makkelijk en snel het kunstgras aan elkaar bevestigen of aan de ondergrond, daarna zand erover..!

 

 

Kunstgras Accessoires 

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items