Kunstgras Kleuren

Kunstgras kleuren voor je tuin

Het heeft een tijdje geduurd, maar het is er nu toch! Gekleurd kunstgras met de kenmerken van een luxe kunstgras voor je tuin. Dit gekleurde kunstgras ga je niet bestellen om een realistisch ogende kunstgrasmat te creëren, maar juist om dat níet te doen. Laat je fantasie de vrije loop met deze prachtige kunstgras kleuren en bedenk de mooiste creaties! Zelfs Mondriaan zou zijn handen vol hebben aan al deze mooie kunstgras kleuren!

Kunstgras kleuren zorgen voor meer beleving

Gekleurd kunstgras hoef je natuurlijk niet persé in je tuin te leggen. Wat dacht je er van om een leuke gekleurde speelplek te maken in de [slaap]kamer voor je kids? Kinderen hebben veel fantasie en deze kunstgras kleuren lenen zich er uitstekend voor om écht op te gaan in hun verzonnen wereldje. Ook is dit gekleurde grasje sterk genoeg om gebruikt te worden bij een speelhuisje of onder de schommel. Gebruik in het laatste geval wel instrooizand om het kunstgras zwaarder te maken.

Kunstgras kleuren voor zakelijk gebruik

Gekleurd kunstgras heeft een uitnodigende uitstraling wanneer het gebruikt wordt bij een presentatie of als vloerbedekking in je beursstand. Zo trek je meer potentiële klanten naar je presentatieruimte in de beurshal. Dat is toch waar het om draait, nietwaar? Wat dacht je van gekleurd kunstgras in een dambord motief in je beursstand. Zeker weten dat je de nodige aandacht krijgt dankzij dit spannende gekleurde motief om een gesprek aan te knopen. De rest is een "inkoppertje"..

Kunstgras Kleuren 

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items