Kunstgras Tuin

Kunstgras in de tuin is géén luxe probleem

Integendeel! Waarom zou je een groot deel van je vrije tijd besteden aan het onderhouden van een [toch al] slechte grasmat welke niet wil groeien en kuilen en gaten heeft. Al dan niet gemaakt door je veel te enthousiaste viervoeter? Als je alle voor- en nadelen tegenover elkaar zet zie je al snel in dat kunstgras in de tuin leggen ruimschoots overwint! Natuurlijk zijn wij wel een beetje bevooroordeeld aangezien wij kunstgras voor de tuin verkopen… Maar zeg nu zelf: Wil jij ook geen onderhoudsvrije tuin?

Kunstgras in de tuin. Stel jezelf de vraag: Wat doe ik ermee?

 • Bij spelen op, of veelvuldig lopen over het kunstgras in de tuin kan het raadzaam zijn een type gras uit te zoeken met niet al te hoge garens. Bij voorkeur maximaal 30 mm hoog. Dit is nu eenmaal sterker en blijft dus beter omhoog staan. Bij gebruik van kunstgras in de tuin onder een speeltoestel raden wij aan instrooizand te gebruiken. Dit zand zorgt ervoor dat de grasmat zwaarder wordt en dus beter op z’n plaats blijft liggen en het houdt de garens overeind. Het is om deze reden altijd beter strooizand te gebruiken!

 • Ben je relaxed en wil je gewoon van je kunstgras in de tuin genieten? Het maakt dan eigenlijk niet uit welk type kunstgras je in jouw tuin legt. Je kunt kiezen uit veel soorten kunstgras en de keuze die je maakt is puur persoonlijk. Vindt je de ene tint groen net iets mooier dan de andere? Go for it! Aan de kwaliteit zal het niet liggen.. Wat je alleen wel moet bedenken is dat kunstgras met een wat hoger garen iets lastiger is met blad verwijderen en opborstelen. Dat moet zo af en toe wel gebeuren!

Budget, Luxe of Superluxe kunstgras. Waar ga jij voor?

Kijk voor meer informatie over deze bijzondere grasmatten uit onze Budget lijn, Luxe of Superluxe kunstgras in de verschillende subcategorieën hieronder. Er zal vast een mooi type gras voor je bij zitten wat helemaal past binnen jouw wensen, dus vraag vandaag nog kosteloos je gratis stalen aan.

Kunstgras Tuin 

Subcategorieën

 • Budget

  Budget kunstgras in je tuin: Goedkoop en van goede kwaliteit!

  Voor het kunstgras in dit stalen pakket hebben wij 3 mooie types kunstgras geselecteerd waarbij rekening is gehouden met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zoals de naam al doet vermoeden zit er in dit gratis stalenpakket goedkoop kunstgras. Maar laat je niet voor de gek houden door de voordelige prijs van deze kunstgrassen! Dit betekent niet dat het kunstgras uit het Budget pakket niet mooi of sterk is! De kunstgras garens uit dit stalen doosje zijn alleen wat korter dan bij andere kunstgrassen, waardoor de prijs ook wat naar beneden kan. Zo maken wij voor iedereen kunstgras in de tuin mogelijk tegen een lage prijs per m2! Dat is wat je noemt: Budget!

  Het Budget kunstgras pakket bevat de volgende kunstgrassen: Sunny, Daisy en Relax. Deze grassen hebben een pool hoogte variërend van 20 mm tot 30 mm. Tevens hebben ze allen een kroesgaren onderin en meerdere kleuren garens. Zo koop je voor een erg leuke prijs een kwalitatief hoogstaand kunstgras!

  Vraag snel het gratis Budget stalendoosje aan!

   

 • Luxe

  Luxe kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling

  Kunstgras voor de tuin is er in veel soorten. En maak dan maar eens de juiste keuze! Bijna iedereen heeft wel een idee over kunstgras, hoe het eruit moet zien of hoe het moet voelen. Het moet er niet "goedkoop" uitzien en van een goede kwaliteit zijn. De prijzen van luxe kunstgras voor de tuin mét een fraaie uitstraling zijn toch nog vaak veel te hoog. Particulierkunstgras.nl heeft voor jou mooi kunstgras geselecteerd met een luxe uitstraling voor de voordeligste prijs per m2. Deze fraaie kunstgrassen zijn geschikt om op te spelen, naar te kijken of om heerlijk op te luieren. Lekker genieten van de zomer met dit luxe kunstgras in je tuin! Omdat goedkoop geen duurkoop moet zijn kun je gratis kunstgras stalen aanvragen van deze mooie goedkope kunstgrassen.. Zo kun jij jezelf overtuigen dat één van deze grasjes weleens de beste keuze zou kunnen zijn voor jouw tuin! Ze zijn allen geschikt zijn voor elke tuin, balkon of dakterras. De prijzen van Fantastic, Lounge en Elite liggen zó dicht bij elkaar zodat je je keuze kunt baseren op wat voor luxe kunstgras je echt mooi vindt in plaats van op de prijs te letten!

 • Superluxe

  Superluxe kunstgras hoeft niet duur te zijn

  Ben je op zoek naar superluxe kunstgras maar vindt je de prijzen bij de bouwmarkt veel te hoog? Tja, goedkoop én luxe kunstgras zul je daar niet snel vinden. Indien je zoekt naar kunstgras voor je tuin mét een superluxe natuurlijke uitstraling kun je beter ons Superluxe stalenpakket aanvragen. In dit gratis kunstgras stalenpakket zitten de 3 mooiste kunstgrassen van dit moment voor de scherpste prijs! Voordelig kunstgras met sterke garens, vol én zacht..ze hebben het allemaal. En het belangrijkste: Ze zijn niet zo duur!

  Kunstgras past niet door de brievenbus!

  Emerald, Evolution en Exclusive hebben lange garens. Mooie volle kroesgarens onderin en de mooiste natuurgetrouwe groene kleuren combinaties. Sterker nog: De garens van deze kunstgrassen zijn zo hoog en vol dat het Superluxe stalenpakket niet meer door de brievenbus past! Je krijgt dus een stalen PAKKET en geen stalendoosje… Uiteraard met een volgcode zodat je weet wanneer je het superluxe kunstgras stalenpakket kunt verwachten. Goedkoop superluxe kunstgras voor je tuin is nu binnen handbereik!